Zeleninový salát je rychlý a zdravý oběd. Ve spojení s kuřecím masem vynikající. A když si k tomu uděláme jogurtový dresink s česnekem, pak není o čem přemýšlet. Rychlý, lehký a svěží oběd máme za pár minutek.
Co budeme potřebovat
2 porce
- 4 rajčata
- 1 okurka
- 2 papriky
- 1/2 ledového salátu
- 1 jogurt
- sůl, pepř
- koření na kuře
- bazalka
- 2 stroužky česneku
- 200 g kuřecího maso
Postup
Zeleninu opereme, nakrájíme na kostky, ledový salát natrháme. Vše dáme do mísy.
Osolíme, opepříme, přidáme jogurtový dresink a dobře promícháme. Dresink si připravíme z jogurtu, prolisovaného česneku a soli.
Kuřecí maso nakrájíme na drobné kostky. Osolíme, opepříme, okořeníme oblíbeným kořením, můžeme přidat i bazalku a orestujeme.
Jakmile je maso hotové, vsypeme do mísy se zeleninou a promícháme.
Podáváme samotné, nebo s opečenou bagetkou.
Dobrou chuť 🙂